Zdroj: http://www.bowling-znojmo.cz/novy-bowling-sport-bar-ve-znojme  •  Vydáno: 19.11.2011 19:51  •  Autor: bowling-editor

Otevíráme!

Otevíráme!Ve středu 23. listopadu 2011 jsme pro Vás v budově TJ Sokol otevřeli nový Bowling sport bar. Přestavěli jsme bývalou kulečníkovou hernu Devítka na vkusně zařízený interiér, kterému ve vzdušném, velkoryse pojatém prostoru vévodí čtyři špičkové bowlingové dráhy. Jejich stavbu svěřili majitelé společnosti Brunswick.

Bowling sport bar je koncipován pro návštěvníky všech věkových kategorií. Majitelé nezapomněli ani na handicapované spoluobčany a jeden ze vstupů je proto bezbariérový. Pro nejmenší návštěvníky jsou součástí bowlingové dráhy postranní mantinely, které zaručují úspěšný hod i úplným začátečníkům. Volný čas zde mohou příjemně strávit nejen skalní sportovní fanoušci, kterým bude k dispozici několik LCD obrazovek se sportovními kanály, ale také celé rodiny s dětmi. Svůj osobitý kout tady najdou malé děti, ale i dámy, které si chtějí "jen" popovídat u dobré kávy.

Posezení u baru s bohatou nabídkou kvalitních nápojů a občerstvení je u moderního zařízení tohoto typu samozřejmostí. Boxy rozmístěné po celém prostoru opticky rozděleném na sportovní a zábavnou část nabízejí soukromí i pohodlí ke sledování dění u bowlingových drah.

Své místo si v novém Bowling sport baru najdou kuřáci i nekuřáci. Na letní měsíce pak připravují majitelé pro veřejnost také zajímavě pojaté venkovní posezení jako dotvoření své koncepce sportovně-zábavného centra ve Znojmě.